LAHTI


Osoite:

Vapaudenkatu 14 A 101, 15110 Lahti

Avoinna:

Maanantai 8:30-16:30

Tiistai 8:30-15:30

Keskiviikko 8:30-16:30

Torstai 8:30-16:30

Perjantai 8:30-16:30

p. 010 338 9241

anko@anko.fi


Image

Minna Anttonen

Lakimies, varatuomari ja luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja
ImageImageImage

Minnan erikoisalana ovat rikos- ja riita-asiat. Rikosasioista Minnan mielenkiinto painottuu erityisesti väkivalta- ja seksuaalirikoksiin. Riita-asioista Minna hoitaa mielellään muun muassa velkomus- ja vahingonkorvausoikeudellisia asioita, lapsiasioita sekä asunto-osake- ja kiinteistöoikeusasioita.

Minnan vahvuuksia ovat perehtyneisyys, analyyttisyys ja vuorovaikutustaidot. Minnalla on erittäin korkea työmoraali sekä tekevä työote. Työssä Minnaa motivoi ihmisten kanssa työskentely.

Minnalla on yli kymmenen vuoden työkokemus eri oikeudenaloilta. Vuonna 2018 Minnalle on myönnetty varatuomarin arvonimi.

Vapaa-aikana Minna lukee kirjoja ja liikkuu luonnossa.

”Minna on luotettava, kokenut ja haasteita pelkäämätön lakimies, joka omaa hyvät neuvottelutaidot.” Viktoria Nakari, henkilöstöpäällikkö

Image

Ninni Ahlberg

Asiantuntija-assistentti
ImageImage

Ninni työskentelee Lahden toimipisteellä. Ninni vastaa toimeksiantojen laadukkaasta hoitamisesta yhdessä lakimiesten kanssa. Lisäksi Ninni palvelee ANKOn asiakkaita puhelinvaihteessa. Ninnin mielestä on tärkeää säilyttää laadukas asiakaspalvelu koko toimeksiannon ajan. Ninni kokee kaikki oikeudenalat kiinnostavina, mutta erityisesti hän syventää osaamistaan perhe- ja jäämistöoikeuden alalla.

Työssään Ninniä motivoi ihmisten auttaminen sekä monipuoliset työtehtävät.

Ennen ANKOlle siirtymistä Ninni on työskennellyt kaupan alalla sekä pankissa.

Vapaa-aikana Ninni ulkoilee koiransa kanssa, käy kuntosalilla sekä harrastaa cheerleadingia.

”Ninni on sinnikäs ja kärsivällinen moniosaaja, jolta onnistuu vaativammatkin tehtävänannot. Asiakaspalvelutyössään Ninni panostaa laadukkaaseen asiakaspalveluun.” Viktoria Nakari, henkilöstöpäällikkö