RIKOSASIAT


Talous-, seksuaali-, ihmiskauppa-, maahantulo- ja väkivaltarikokset


 

Rikoksesta epäillyn tai asianomistajan ei kannata hoitaa prosessia yksin. Ilman avustajaa toimiminen johtaa helposti oikeudenmenetyksiin niin uhrilla korvausten menetyksinä kuin epäillyllä oikeudenmukaisessa rangaistuksessa. Avustaja pystyy kertomaan välittömästi, millaisiin korvauksiin uhrilla on oikeus ja ajamaan vaatimukset uhrin puolesta. Samoin avustaja pystyy nostamaan esille tapauksen relevantit seikat sekä arvioimaan kohtuullista lopputulosta.

ANKO:ssa meillä on laajaa kokemusta niin uhrien kuin epäiltyjen avustamisesta. Olemme hoitaneet lukuisia henki-, väkivalta-, seksuaali-, talous-, huume- ja omaisuusrikoksia. Lisäksi meillä on osaamista mm. eläin- ja ihmiskauppa-/paritusrikoksiin.

Avustajan kustannukset rikosasiassa korvaa usein valtio tai vakuutusyhtiö. Näin ollen kustannuksia ei välttämättä edes synny. Avustajan hankkiminen jo esitutkintavaiheeseen onkin yleensä perusteltua. Avustaja pystyy osallistumaan kuulusteluihin ja pyytämään lisäselvitystä jo ennen oikeudenkäyntiä. Näillä toimenpiteillä pystytään turvaamaan oikeudenmukaisen lopputuloksen saaminen istunnossa.

Jos olet joutunut rikoksen uhriksi tai sinun epäillään tehneen rikos, suosittelemme olemaan mahdollisimman aikaisessa vaiheessa yhteydessä meihin. Kerromme mahdollisuudesta saada asiassa korvausta valtiolta tai vakuutusyhtiöltä ja haemme kyseiset etuudet puolestasi.

 
Image

Varaa rohkeasti aika tai ota yhteyttä, niin katsotaan, kuinka voimme auttaa. Selvitämme myös ensimmäisellä kerralla sen, että olisiko sinun mahdollista saada apua kustannuksiin vakuutusyhtiöltä tai valtiolta. Tämän jälkeen keskustelemme vaihtoehdoista, miten asiassa kannattaa edetä ja lopulta etenemme sinun toiveiden ja sovittujen ehtojen mukaisesti.

Soita numeroon
010 338 92 41

tai laita sähköpostia osoitteeseen
anko@anko.fi

Tervetuloa!