TYÖOIKEUSASIAT 

Työntekijä viettää pitkänkin ajan työpaikalla tarjoten oman työpanoksensa työnantajansa käyttöön. Korvauksen määrittäminen tästä käytetystä ajasta ja osaamisesta määräytyy työsopimuksen, työehtosopimuksen ja työsopimuslain mukaisesti. Lisäksi työsuhdetta määrittää ja säätelee useat muut lait, sopimukset ja käytännöt. Toisinaan näistä asioista tulee riitaa ja osapuolet ovat eri kannalla siitä, mitä on sovittu ja mikä olisi oikeudenmukaista.

Meillä ANKO:ssa on osaamista ja kykyä avustaa sinua työoikeusasioissa. Olemme toimineet useissa työoikeusasioissa avustajana pyrkien löytämään ratkaisun asiaan. Jos sinulla on kysyttävää työoikeuteen liittyvissä asioissa tai olet eri mieltä asiassa, kannattaa avustajan puoleen kääntyä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Näin ollen kykenemme tarjoamaan avun jo heti riidan alettua.

 
Image

Varaa rohkeasti aika tai ota yhteyttä, niin katsotaan, kuinka voimme auttaa. Selvitämme myös ensimmäisellä kerralla sen, että olisiko sinun mahdollista saada apua kustannuksiin vakuutusyhtiöltä tai valtiolta. Tämän jälkeen keskustelemme vaihtoehdoista, miten asiassa kannattaa edetä ja lopulta etenemme sinun toiveiden ja sovittujen ehtojen mukaisesti.

Soita numeroon
010 338 92 41

tai laita sähköpostia osoitteeseen
anko@anko.fi

Tervetuloa!